BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Fotografi (1) home (1) mykitafm (1) mymirc (1)

Wednesday, April 27, 2011

Siapa Aku?

Aku ni siapa? korang kenal tak?                                                                                                                
nama penuh dalam ic ( mohd zaidi bin ismail

Nama Panggilan aku? 
bagi yg agak rapat dgn aku atau di tmpt berkerja dorg akan pggl aku ( zaidi )
bagi yg mengenali aku dari internet dan di luar msti akn pggl aku dgn nama ( red )
mesti korg tertanya-tanyakan? kenapa ( red ) betul tak?
jauhkan dari nama sebenar aku? ahaha...
adala kesahnya. dari mana dapat nama ni.. nak tahu??
nama ( red ) ni dapat dari nick aku di mirc since 2002,
tahu tak apa itu mirc?


IRC (Internet Relay Chat) menyediakan suatu cara untuk berkomunikasi secara langsung dengan orang-orang di seluruh dunia)                                                          

bermakna satu dunia kenal aku? haha... tidak juga..
mungkin di malaysia sahaja,ceh poyo!.
nama ( red ) ni dapat dari nickname aku ( REdLINE07)
dari situ la.. dapatnya nama ( red )
red itu merah kn? tapi jangan panggil aku merah sudeee..
aku di besarkan oleh mak & ayah aku.. abih siapa lagikn??
la bukan apa. ada apa yang kurang bernasib baik mcm aku ni..
mcm yang di besarkan di rumah anak2 yatim tu.. tul tak??
semestinya untuk kita .. erk. ni tagline kitafm. bukan3x..
aku ni hanya la dua beradik saja.. sunyikan? atas aku abang.
soo kira aku ni anak last la.. hehe... tak manjaa k!!                                                                                                                  

aku di besarkan di sebuah kampung yg berada di kuala lumpur...
tapi aku bkn asal sini, aku lahir di Alor setar kedah pd 14.04.1988.
dekat kl ni. tempat cari makan keluarga aku la. huhu....
di tempat bernama kampung pisang wew... bukan la!!
kampung puah la! di daerah gombak, parlimen wangsa maju. N bpe ntah..    

eh cukup la ni k?
kalau nak kenal lagi. meh add facebook ke ym ke. tanya sendiri la k~
Email ( ranggi609@yahoo.com.my )

0 comments: